martes, 13 de mayo de 2014

Aquesta és la seva democracia



Un pobre vell. Un pobre vell estafat, segurament, per les preferents. Un pobre vell amb una pancarta de paper, mitj trencada ja per obra d'una d'aquestes coses d'humana aparença anomenades "militants del PP”. La música de fons de l'himne del PP mentre algú diu "dóna-li a la boca". 

 Un pobre vell, desesperat i valent, que va a la boca del llop i els arguments del llop són coneguts: Noves Generacions i les *FAES. Deu d'aquestes coses tomben al terra a un pobre vell per enarborar una pancarta i cridar-los només "¡responsables!" 

 Fatxes de sempre amb majoria absoluta -i dic fatxes perquè el terme feixistes ho deixo per a Rosa Díez i Albert Rivera, ho deixo per *UPyD i Ciutadans, feixistes clàssics que remeten al *Fascio italià dels anys 30-. Fatxes que tornaran a detentar el poder durant quatre anys més gràcies a l'Alzheimer històric de l'electorat -no el poble- espanyol. 

 Un vell reduït a terra i amb el llavi trencat ¡tota una imatge de la recuperació econòmica que desborda el discurs fatxenda i pijo de De *Guindos!

 Sí, aquesta és la seva democracia




(el vídeo es propiedad de Europa Press)


No hay comentarios: